Een blazer is zeker een tijdloze klassieker en verdient een plekje in elke kledingkast. Waarom je hem zou moeten aanschaffen? Ik kan genoeg redenen bedenken! 5 daarvan deel ik in dit artikel.

1. Je kunt er eindeloos mee combineren

Hij kent veel verschillende varianten. Kort, lang, oversized, zwart, in een opvallende kleur of met een print. Je kunt hem bij een chique look aandoen, maar ook als je voor een casual outfit gaat. Eerder liet al ik eens vier manieren zien waarop ik één zwarte oversized blazer combineerde. Ondertussen heb ik ook vier outfits gemaakt met één lange beige blazer.

2. Hij is altijd in de mode

Hij zal nooit, maar dan ook écht nooit uit de mode gaan. Zoals ik al zei: een echte tijdloze klassieker! Nu zijn er verschillende modellen en is het vaak zo dat er een bepaald model op dat moment helemaal trendy is, maar de blazer zal nooit helemaal uit het straatbeeld verdwijnen.

3. Wat voor figuur je ook hebt, een blazer staat je goed

Zoals ik al zei kent de blazer verschillende varianten. Voor elk lichaamstype is er daarom wel een perfect item. Of dit nu een model met schoudervulling is of juist een getailleerd model. Voor een ieder is er wat te vinden.

4. Het is een fijne tussenjas

Wanneer we de lente of de herfst ingaan kan het lastig zijn om een fijne tussenjas te vinden. Je winterjas is vaak nog te warm en een zomerjas te fris. Helemaal geen jas aan doen is ook geen fijne optie. Bij deze twijfelachtige temperaturen biedt de blazer vaak een hele goede oplossing.

5. Hij is super stijlvol

Hij is ideaal om een simpele outfit mee af te stylen. Al draag je een zwarte legging met een basic shirtje en een paar sneakers. De blazer tilt je outfit naar een ander niveau. Wil je echt voor een totale classy outfit gaan? Combineer hem dan met een mooie pantalon en een mooi paar hakken.

Heb jij al een blazer in je garderobe?

Volg Fashionistasdaily ook op Instagram om op de hoogte te blijven van tips, actuele kortingscodes en details van mijn betaalbare outfits.

Categorieën: BLOG

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *