Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

De verzending kost bij Fashionistasdaily.nl binnen Nederland standaard €3,99 voor een traceerbaar pakket. Verzendingen naar België kosten standaard €8,50 voor een traceerbaar pakket. Plaats je binnen Nederland een bestelling van €50,- of meer? Dan is je bestelling altijd gratis! Voor België geldt dat bestellingen vanaf €75 altijd gratis zijn!

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen worden tussen de 1-3 werkdagen verzonden. Je hebt de items dus lekker snel in huis! Het kan een keer voorkomen dat je items later worden bezorgd door vertraging bij de verzenddienst. Hier is Fashionistasdaily.nl niet aansprakelijk voor.

Retourneren

Ben je niet geheel tevreden over je bestelling? Hoewel we het jammer vinden is het geen enkel probleem en mag je de bestelling uiteraard retourneren. Je hebt tot 14 dagen na ontvangst om gebruik te maken van je herroepingsrecht. In verband met hygiëne mogen sieraden niet geretourneerd worden als de seal-bag geopend is.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Wil je iets retourneren? Stuur dan éérst een e-mail naar webshop@fashionistasdaily.nl. Vermeld in de mail je naam, ordernummer, item en de reden van je retour. Nadat jouw retour is aangemeld, ontvang je binnen 48 uur de retourinstructies. Je wordt verzocht om je order zo snel mogelijk na ontvangst van de retourinstructies terug te sturen. Op deze wijze kan de retourzending sneller verwerkt worden en krijg jij je geld sneller terug (win-win dacht ik zo). Is je retour niet aangemeld, dan kan deze helaas niet in behandeling worden genomen.

Vergeet niet om het factuur en een ingevuld retourformulier met je bestelling mee te sturen.

Waar moet ik bij het retourneren rekening mee houden?

De retourvoorwaarden zijn als volgt:

  • Geretourneerde items moeten in de originele verpakking, met de originele labels worden teruggestuurd. Je kunt voor de retourzending de originele doos gebruiken. Mocht deze niet meer gebruikt kunnen worden, dient er een andere degelijke verpakking te worden gekozen zodat de bestelling niet tijdens transport kan beschadigen.
  • De items kunnen niet worden teruggenomen indien: ze zijn gedragen, beschadigd zijn en/of als je zelf getracht hebt schade te herstellen.
  • Sieraden mogen in verband met hygiëne niet worden geretourneerd als de seal-bag is geopend.
  • Digitale downloads mogen niet worden geretourneerd.
  • Indien je een gift bij je bestelling hebt ontvangen, dien je deze ook terug te sturen. Als deze niet mee teruggestuurd wordt, zal de verkoopprijs van de gift in mindering van het retourbedrag gehaald worden.
  • Het advies is om je retourzending met een traceerbare verzendmethode terug te sturen. Fashionistasdaily.nl is niet aansprakelijk voor items die met de post zijn kwijtgeraakt. Als je retourzending niet van een traceerbare code is voorzien kan er geen onderzoek gestart worden.
  • De retourzending wordt niet door Fashionistasdaily.nl vergoed.

★ Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Je retourzending wordt binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt. Als de retour aan alle voorwaarden voldoet krijg je het geld teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt. Als de retourzending niet aan alle retourvoorwaarden voldoet moet het pakketje helaas naar jou teruggestuurd worden. Deze verzendkosten worden niet door Fashionistasdaily.nl vergoed.