Fashionistasdaily.nl is een platform voor alle fashionistas, op zoek naar tips voor de leukste betaalbare outfits. Het begon allemaal in 2013 met het Instagram account Fashionistasdaily. Hier repost ik de leukste outfits en accessoires die ik tegen kom en inspireer ik duizenden meiden wereldwijd. Waar je bij mijn eerste account voornamelijk designer items zult vinden, is Fashionistasdaily.nl juist gericht op een ieders budget!

Hoewel ik designer items ook kan waarderen, hoeft een tijdloos of statement item helemaal niet veel geld te kosten. Je moet alleen weten waar je ze kunt vinden. Deze tips deel ik al jaren met vrienden en familie en nu hopelijk ook met jou via Fashionistasdaily.nl. Dus wil jij weten waar je mooie kledingstukken kunt kopen, zonder teveel te betalen? Moet jij het doen met een kleiner budget, maar ben je wel toe aan wat nieuws? Benieuwd hoe je items kunt combineren? Of wanneer de sale weer begint? Neem dan regelmatig een kijkje op dit platform!

Follow on socials

Vergeet Fashionistasdaily.nl ook niet te volgen op Instagram. Hier deel ik actuele kortingscodes, outfits die ik voor een prikkie heb gescoord (inclusief prijzen en verkooppunten) én laat ik zien hoe ik deze combineer. Wegdromen bij de mooiste outfits? Scrol dan lekker door mijn Pinterest account. 

Binnenkort zal ik de website uitbreiden zodat ik jullie nog meer kan helpen bij het inspireren en vinden van betaalbare outfits, so stay tuned.. 

Liefs Fashionistasdaily